mBOX Duo Plus

1.199 den.

599 den.

në muaj 10 muajt e parë.

 • mNet M

  50GB internet

 • mSAT TV Plus

  Më shumë se 130 kanale TV e dytojnë STB pajisjen falas.

mBOX Duo Max

1.499 den.

749 den.

në muaj 10 muajt e parë.

 • mNet

  100GB internet

 • mSAT TV Max

  Më shumë se 140 kanale TV e dytojnë STB pajisjen falas.

Të gjithë çmimet përfshijnë TVSH 18%

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson