Postpejd pako plotësuese

 • Postpejd pako plotësuese

  Kompensim njëherë.

 • netUP S - 500 MB

  100 Den

 • netUP M - 3 GB

  200 Den

 • netUP L - 10 GB

  500 Den

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson