Pagesa e faturave

Emri dhe mbiemri*
Adresë*
Adresa e postës elektronike*
Thirrja e një numri*
Numri i pajtimtarit*
Shuma*

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson