mBOX Trio Plus

1.599 den.

799 den.

në muaj 10 muajt e parë

 • mNet M

  50GB internet

 • mSAT TV Plus

  Më shumë se 130 kanale TV e dytojnë STB pajisjen falas.

 • mCONNECT S

  Minuta të pakufizuara me të gjithë rrjetet e vendit dhe 4GB internet

mBOX Trio Max

2.499 den.

1.249 den.

në muaj 10 muajt e parë

 • mNet L

  100GB internet

 • mSAT TV Max

  Më shumë se 140 kanale TV e dytojnë STB pajisjen falas.

 • mCONNECT L

  Minuta të pakufizuara dhe SMS me të gjithë rrjetet e vendit dhe 50GB internet

 • MTEL_mPLAY-1 balkan-myusic-1

Të gjithë çmimet përfshijnë TVSH 18%

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson