mSTART 14

250 Den

 • 50 Den

  Kredi fillestare

 • 14GB

  Internet

 • 50 min.

  Biseda me të gjithë rrjetet vendase

 • 50

  SMS me të gjithë rrjetet vendase

 • Minuta pa limit

  në rrjetin MTEL

 • 14 ditë

  30 ditë

  Vlefshmëri

 • Përfshirë

  Roaming

mSTART 20

499 Den

 • 100 Den

  Kredi fillestare

 • 20GB

  Internet

 • 100 min.

  Biseda me të gjithë rrjetet vendase

 • 100

  SMS me të gjithë rrjetet vendase

 • Minuta pa limit

  në rrjetin MTEL

 • 14 ditë

  30 ditë

  Vlefshmëri

 • Përfshirë

  Roaming

mSTART Kalimera

499 Den

 • 0 Den

  Kredi fillestare

 • 4GB

  Internet për Greqinëа

 • 30 ditë

  Vlefshmëri

 • Përfshirë

  Roaming

Informacione të detajuara

PREPAID

Pripejd SIM kartela

 • Pripejd SIM kartelat mund të blihen në të gjithë pikat e shitjes të MTEL, kanalet partnere të vazhdueshme dhe pikat tjera të shitjes si kioska, dyqane, pika karburanti etj.
 • Kartela SIM mund të përdoret në çdo pajisje celulare në varësi të formës dhe formatit , apo
  format standard, mikro dhe nano format.

Pripejd tarifat

 • Sistemi tarifor pripejd nënkupton pagesën e shërbimeve paraprakisht. Me aktivizimin e
  kartelës, përdoruesit marrin një kredi fillestare të caktuar, si dhe promovine për mirsearrdhje që zgjasin 14 ditë.

Mënyrat e rimbushjes së kredisë për pripejd Sim kartelën.

Rimbushje me kredit për Pripejd sim kartelën mund të kryhet përmes:

 • rimbushjes elektronike përmes https://www.mtel.mk
 • rimbushet në të gjithë pikat e shitjes duke paguar një shumë të
 • caktuar me blerjen e kuponëve me vlerë – skratch kartela.

Kuponët me vlerë mund të jenë në shumën prej:

 • 100 den. – me kohëzgjatje 1 muaj
 • 200 den. – me kohëzgjatje 1 muaj
 • 300 den. – me kohëzgjatje 3 muaj
 • 400 den. – me kohëzgjatje 3 muaj
 • 500 den. – me kohëzgjatje 3 muaj
 • 600 den. – me kohëzgjatje 6 muaj
 • 700 den. – me kohëzgjatje 6 muaj
 • 800 den. – me kohëzgjatje 6 muaj
 • 900 den. – me kohëzgjatje 6 muaj

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson