Misioni

Në përputhje me traditën që na lidh, ne u ofrojmë përdoruesve një përvojë unike digjitale, duke e bërë jetën e tyre më të bukur, më të lehtë dhe më argëtuese.

Vizioni

Ne synojmë të bëhemi zgjedhja e parë e konsumatorëve që duan të shijojnë përfitimet e botës së telekomunikacionit dhe shërbimeve digjitale.

Vlerat tona

Përdoruesit

gjithmonë në radhë të parë.

Ekipi

që është lozonjar, e nuk humb kurrë.

Përgjegjës

për veten, përgjegjës për mjedisin.

Ndryshohu

për të ndryshuar gjithçka.

Rezultatet

janë ato që na shtyjnë neve për sukses.

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson