xtraTALK S

199 Den

 • 500MB

  2GB

  Internet

 • Biseda të pakufizuara

  me të gjithë rrjetet e vendit.

 • 7 ditë

  Vlefshmëri

xtraTALK M

299 Den

 • 2GB

  Internet

 • Thirrje pa limit

  në rrjetin MTEL

 • 30 ditë

  Vlefshmëri

xtraNET S

89 Den

 • 1GB

  Internet

 • /

 • 7 ditë

  Vlefshmëri

xtraNET M

399 Den

 • 5GB

  15GB

  Internet

 • /

 • 30 ditë

  Vlefshmëri

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson