mCONNECT S

499 Den/mujore

 • 4GB

  Internet

 • Biseda të

  pakufizuara me të gjithë rrjetet e vendit.

 • /

 • 100 min.

  në rrjetin e Telekom Sërbisë

 • /

  Roaming internet

 • 2GB

  Internet në Ballkanin Perëndimor

mCONNECT M

999 Den/mujore

 • 20GB

  Internet

 • Biseda të

  pakufizuara me të gjithë rrjetet e vendit.

 • SMS të pakufizuara

  me të gjithë rrjetet e vendit.

 • 100 min.

  në rrjetin e Telekom Sërbisë

 • /

  Roaming internet

 • 4GB

  Internet në Ballkanin Perëndimor

mCONNECT L

1.499 Den/mujore

 • 50GB

  Internet

 • Biseda të

  pakufizuara me të gjithë rrjetet e vendit.

 • SMS të pakufizuara

  me të gjithë rrjetet e vendit.

 • 100 min.

  në rrjetin e Telekom Sërbisë

 • 1GB

  Roaming internet

 • 7GB

  Internet në Ballkanin Perëndimor

Informacione të detajuara

 

POSTPAID

Postpejd -informacione themelore

Marrdhënja parapagesë për postpejd krijohet:

– Me vizitë në salonet e shitjes në MTEL

– Me thirje në Qendrën e Kontaktit në numër 15010

– Përmes web lidhjes www.mtel.mk

– Përmes kanaleve të shitjeve partnere të MTEL.

* Mundësi për bartjen e një numri egzistues aktiv nga një operator tjetër telekomunikues, ku transferimi i numrit tarifohet sipas shumës të përcaktuar të specifikuar në Çmimet e MTEL

* SIM kartela mund të përdoret në çdo pajisje celulare , në varësi të formës dhe formatit, ose standard, mikro dhe nano format.

* Në rast humbjeje apo vjedhjeje të SIM kartelës , aboneneti mund ta zëvendësojë kartelën me të re, duke ruajtur numrin e telefonit, me një tarifë të caktuar, të përcaktuar në Çmimet e MTEL.

* Zbritje shtesë në tarifën me detyrim kontraktor në 12 dhe 24 muaj gjatë gjithë kohës të detyrimit kontraktor, ose nëse përdoruesi lidh kontratë pa detyrim kontraktor , abonimi(pagesa) mujor rritet për 200 den.

Mundësia për shfrytëzimin e zbritjes për aparatin celular në formë të subvencionit:

– mCONNECT S – 2000 den.

– mCONNECT M – 8000 den.

– mCONNECT L – 11000 den.

Pagesa shtesë për pajisjen, me miratim nga MTEL, mund të jepet me këste përmes faturës telefonike.

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson