Zgjedhja e telefonit

I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A55 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A35 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Realme Note 50
I RI
SHITESI ME I MIRE
Realme C67
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S24+ 512GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S24+ 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S24 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S24 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Vivo Y17s
I RI
SHITESI ME I MIRE
Realme C53
I RI
SHITESI ME I MIRE
Realme C51
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy Z Fold5
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy Z Flip5
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 15 Pro Max 512GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 15 Pro Max 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 15 Pro 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 15 Pro 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 15 512GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 15 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Vivo Y36 8/256G
I RI
SHITESI ME I MIRE
Realme C55
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A54
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A34 5G
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A04s
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A14 64GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A14 128 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Vivo Y22s 128 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Redmi A2
I RI
SHITESI ME I MIRE
Xiaomi Redmi 12C
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 15 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S23 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S23 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S23 + 512GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S23 + 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S23 Ultra 512gb
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S23 Ultra 256gb
I RI
SHITESI ME I MIRE
iPhone 14 PRO 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
iPhone 14 PRO Max 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
iPhone 14 PRO Max 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
iPhone 14 PRO 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 14 + 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 14 256GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 14 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A13 32GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A23 64 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 13 mini 128 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 13 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 13 256 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 13 Pro 256 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 13 Pro 128 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 11 64 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A13 128GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S22
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 12 64 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone 12 mini 64 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A33
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy A53
I RI
SHITESI ME I MIRE
Apple iPhone SE 128 GB
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy Z Fold 4
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy Flip 4
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S22 Ultra
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S22+
I RI
SHITESI ME I MIRE
Samsung Galaxy S21 FE

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson