Superstar 1 dhe 2,
përmbajtje ekskluzive
në mSAT TV

Programi më i ri i filmit dhe serialeve nga produksioni i Telekom Srbija.

Zbulo më shumë

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson