Me Europe netUP qëndroni të lidhur në 36 vende në të gjithë Evropën

11.06.2024.
Me Europe netUP qëndroni të lidhur në 36 vende në të gjithë Evropën

MTEL është krenar të prezantojë paketat e reja të internetit celular Europe netUP, të dizajnuara për t’ju mundësuar lidhjen e shpejtë dhe të sigurt gjatë udhëtimit nëpër Evropë. Paketat Europe netUP S dhe Europe netUP M ofrojnë qasje në internet super të shpejtë në gjithsej 36 vende evropiane, duke ju lejuar të shmangni kostot e larta të roaming.

Europe netUP S përfshin 1 GB internet për vetëm 199 denarë (30 ditë vlefshmëri), ndërsa Europe netUP M përfshin 3 GB për 599 denarë (10 ditë vlefshmëri). Të dyja paketat ofrojnë një lidhje të qëndrueshme që do t’ju lejojë të surfoni dhe të mbani kontakte me të dashurit tuaj ndërsa shijoni aventurat evropiane.
Lidhu me Europe netUP në udhëtimin tuaj të ardhshëm nëpër kontinentin më të vjetër.