MTEL është partneri zyrtar i edicionit të fundit të D Festival

11.06.2024.
MTEL është partneri zyrtar i edicionit të fundit të D Festival

Brenda partneritetit tashmë të krijuar me Passward Productions, MTEL është partneri zyrtar i këtij viti i festivalit më të njohur në open-air muzikës në Maqedoni, D Festivalit. Edicioni i 14-të do të mbahet nga 28 deri më 30 qershor dhe sipas formacionit të shpallur do të jetë më i miri ndonjëherë.

Pjesë e programit të pasur që do të zhvillohet në disa faza këtë vit do të jenë: Fatumata Diavara, Joel Corey, Hot Since 82, Joker Out, Lil Pump, Nuvel Vag, Lil Pump, Elemental band nga Kroacia, grupi reggae-pop boshnjak Zoster, Vagina Corporation, DJ palestinez Sama Abdulhadi, Deborah De Luca, Peach Weiss, Sanatorium, Yin Yin, Nomad, MC Kane, Demage Control, Black Assembly, Strike, Goce, Chvare, Hilson Mandela, Bucks, Rouzhno Pace, Bon Praskiza, Luca Chombe, Bulz, Shorty Pi, Airy Scratch, Ogipilson dhe të tjerë.
D Festival 2024 do të jetë gjithashtu i pasur me aktivitete të ndryshme të tjera, punëtori, performanca, bazar.

Gjatë ditëve të festivalit, ekipi i MTEL do të jetë gjithashtu pjesë e ngjarjes më të madhe muzikore në vend duke ofruar përmbajtje interesante dhe në miqësi me pjesëmarrësit e festivalit dhe kampistët. Shihemi në Dojran në D Festivalin!