Formular për porosi

Paketa e zgjedhur: mSAT Plus

  Emri dhe mbiemri
  Е-adresa
  Numri i telefonit
  Qyteti
  Qyteti
  Adresa dhe numri

  Vend për pyetjet tuaja

  Adresa e postës elektronike

  Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

  Thirrje

  Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

  Rrjete sociale

  Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

  Filiale

  Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson