Rimbushja e kredisë

* Numri nuk është i vlefshëm

  • Numri i telefonit

  • Mënyra e pagesës

    Karte pagese

  • Shuma e rimbushjes

    Ден

  • Email-adresa

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson