MOVE S

199 Den / mujore

 • 150

  TV kanalet
  + radio

 •  

  7

  ditë kthim
  prapa

 •  

  VOD

  Video bibliotekë falas

 • 2

  Qasja është e mundur përmes 1 TV box dhe 1 pajisje intelegjente (tablet apo telefon. Shërbimi është i mundur në 2 pajisje në të njejtën kohë.

Të gjitha çmimet janë me 18% TVSH të përfshirë.

SHITESI ME I MIRE

MOVE M

299 Den / mujore

 • 200

  TV kanalet
  + radio

 • 7

  ditë kthim
  prapa

 •  

  VOD

  Video bibliotekë falas

 • 3

  Qasja është e mundur përmes 1 TV box dhe 1 pajisje intelegjente (tablet apo telefon. Shërbimi është i mundur në 2 pajisje në të njejtën kohë.

Të gjitha çmimet janë me 18% TVSH të përfshirë.

MOVE L

399 Den / mujore

 • 250

  TV kanalet
  + radio

 •  

  7

  ditë kthim
  prapa

 •  

  VOD

  Video bibliotekë falas

 • 4

  Qasja është e mundur përmes 1 TV box dhe 1 pajisje intelegjente (tablet apo telefon. Shërbimi është i mundur në 2 pajisje në të njejtën kohë.

Të gjitha çmimet janë me 18% TVSH të përfshirë.

Informacione të detajuara

MOVE është OTT platformë striming për televizion, radio dhe video on demand e cila ofron qasje në mbi 200 kanale televizive, video biblioteka me më shumë se 10,000 filma dhe seriale, nga radio- kanale të shumta dhe një sërë funksionesh ndihmëse për monitorimin e përmbajtjes.

Shërbimi përfshin:

*Shikimi i TV në kohë reale të Përmbajtjeve;

*Dëgjimi i Radio-kanaleve
në kohë reale;

*Video bibliotekë falas;

*Anulimi i shikimit në kohë të TV programit të dhënë (time -shift)- deri 7 ditë pas transmetimit;

*Ndaloni dhe kthehuni para apo pas në të gjithë kanalet në ofertë;

*Shërbimi mund të përdoret përmes pajisjeve terminale të mëposhtme: tabletë ose telefon intelegjent celular- smartfon, Smart TV, të cilat kanë mbështetje të përshtatshme softuerike për disponueshmërinë e Shërbimit;

*Përdoruesi mund të identifikohet dhe të përdorë maksimum 5 pajisje në të njejtën kohë, në varësi të paketës së zgjedhur (mundësia e përdorimit të 1TV BOX shtesë);

*Të gjithë aktivitetet e kryera në platformë sinkronizohen me njëra tjetrën në të gjitha pajisjet;

*Vazhdo me shikimin- funksionaliteti, përmbajtja e nisur nga cilado pajisje mund të vazhdojë të shikohet në pajisje tjetër;

Përdorimi i Shërbimit kryhet npërmjet një profili të lëshuar nga MTEL për Përdoruesin me emër përdoruesi dhe fjalëkalim të marrë në e-mail adresën të dhënë nga përdoruesi.

Për përdorimin e Shërbimit është e nevojshme pajisja të jetë e lidhur me internet.

Për përdorimin e MOVE, përdoruesi paguan abonim mujor përmes llogarisë mujore për përdorimin e shërbimeve të telekomunikacionit.

 • Paketa dhe shërbime shtesë

  Tarifa mujore

 • HBO

  299 den.

 • ELITA by zadruga

  599 den.

 • Дополнителен Android TV BOX

  99 den.

Lista e kanaleve

24Kitchen
Agro TV HD
Al Jazeera
Alfa
360 Tunebox
Alsat M