Lista e kanaleve

Televizion i shkëqyer, kudo që të jeni.
100% mbulim në territorin e Maqedonisë

MRT 1
MRT 1
MRT 2
MRT 2
MRT 3
MRT 3
MRT 4
MRT 4
MRT 5
MRT 5
Sobraniski kanal
Sobraniski kanal
Sitel
Sitel
Kanal 5
Kanal 5
Telma
Telma
Alfa
Alfa
Alsat M
Alsat M
RTV 21 M
RTV 21 M
Klan Macedonia
Klan Macedonia
TV 24 Vesti
TV 24 Vesti
Nasha TV
Nasha TV
RTS 1 HD
RTS 1 HD
RTS 2 HD
RTS 2 HD
TV Pink
TV Pink
Prva
Prva
B92
B92
Happy TV
Happy TV
Kurir TV
Kurir TV
K1
K1
Red TV
Red TV
VESTI
VESTI
Euronews Serbia
Euronews Serbia
Tanjug TV
Tanjug TV
TVDR
TVDR
Kazbuka
Kazbuka
Studio B
Studio B
Agro TV HD
Agro TV HD
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 1 HD
24Kitchen
24Kitchen
STAR
STAR
STAR Crime
STAR Crime
Hype
Hype
Disney Channel
Disney Channel
Film Klub
Film Klub
Arena Esport
Arena Esport
Balkan Trip
Balkan Trip
Timeless Dizi Channel
Timeless Dizi Channel
Toxic TV
Toxic TV
Kuvo TV
Kuvo TV
Arena Fight
Arena Fight
Klasik
Klasik
Prva Life
Prva Life
Prva Files
Prva Files
Prva MAX
Prva MAX
Dox TV
Dox TV
RTS Život
RTS Život
RTS Drama
RTS Drama
RTS Kolo
RTS Kolo
RTS Trezor
RTS Trezor
RTS Muzika
RTS Muzika
RTS Poletarac
RTS Poletarac
RTS 3
RTS 3
RTS SVET HD
RTS SVET HD
TV Hram
TV Hram
Koreni
Koreni
TV Mreža Most
TV Mreža Most
BN HD
BN HD
Al Jazeera
Al Jazeera
Face TV
Face TV
TLC
TLC
Discovery Channel
Discovery Channel
National Geographic
National Geographic
National Geographic Wild
National Geographic Wild
Viasat History
Viasat History
Viasat Explore
Viasat Explore
DM SAT
DM SAT
K::CN 1
K::CN 1
K::CN Music 2
K::CN Music 2
K::CN Svet Plus 3
K::CN Svet Plus 3
Pink Music
Pink Music
Pink Hits 1
Pink Hits 1
Pink&Roll
Pink&Roll
BN Music
BN Music
Toxic Folk
Toxic Folk
Toxic Rap
Toxic Rap
HRT 1
HRT 1
HRT 3
HRT 3
Arena 1x2
Arena 1x2
Euronews
Euronews
Ekovizija
Ekovizija
Informer TV
Informer TV
Turizam+
Turizam+
RTL 2
RTL 2
RTL
RTL
RTL Croatia World
RTL Croatia World
RTS Klasika
RTS Klasika
BN 2
BN 2
CNN
CNN
Euro Cinema 1
Euro Cinema 1
Euro Cinema 2
Euro Cinema 2
Euro Cinema 3
Euro Cinema 3
Euro Cinema 4
Euro Cinema 4
TV DUGA plus
TV DUGA plus
SUPERSTAR 2
SUPERSTAR 2
SUPERSTAR TV HD
SUPERSTAR TV HD
Pink M
Pink M
PINK BH
PINK BH
DIVA
DIVA
Blic TV
Blic TV
City Play
City Play
Hype 2
Hype 2
UNA TV
UNA TV
Moj Astrolog
Moj Astrolog
Superstar 3
Superstar 3

mSAT Start

349 den. në muaj

nga 175 den.

12 muajt e parë

 • Më shumë se 100

  TV- kanale

 • Të përfshirë:

  Arena Sport

 • Superstar

 • Euro News Serbia

 • Pink

 • Paketa dhe shërbime plotësuese

 • HBO

  189 den. tarifë mujore

 • HBO+

  399 den. tarifë mujore

 • Extra

  159 den. tarifë mujore

 • STB- Marrës shtesë plotësues

  0 den. tarifë mujore

Të gjitha çmimet janë me 18% TVSH të përfshirë.

SHITESI ME I MIRE

mSAT Plus

649 den. në muaj

nga 325 den.

12 muajt e parë

 • Më shumë se 130

  TV- kanale

 • Të përfshirë:

  Arena Sport

 • Superstar

 • Euro News Serbia

 • Pink

 • Euro Sport

 • Paketa dhe shërbime plotësuese:

 • HBO

  189 den. tarifë mujore

 • HBO+

  399 den. tarifë mujore

 • Extra

  159 den. tarifë mujore

 • STB- Marrës shtesë plotësues

  0 den. tarifë mujore

Të gjitha çmimet janë me 18% TVSH të përfshirë.

mSAT Max

949 den. në muaj

nga 475 den.

12 muajt e parë

 • Më shumë se 140

  TV- kanale

 • Të përfshirë:

  Arena Sport

 • Superstar

 • Euro Sport

 • HBO

 • Cinemax

 • 18+

 • Pink Reality

 • STB- Marrës shtesë plotësues

  0 den. tarifë mujore

Të gjitha çmimet janë me 18% TVSH të përfshirë.

 • Paketa dhe shërbime shtesë

  Tarifa mujore

 • HBO

  189 den.

 • HBO+

  399 den.

 • Extra

  159 den.

 • STB marrës shtesë

  0 den.

Të gjitha çmimet janë me 18% TVSH të përfshirë.

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson