Категорија: Новости

МТЕЛ е официјален партнер на најновото издание на Д Фестивал
05.06.2024.

МТЕЛ е официјален партнер на најновото издание на Д Фестивал

Со Europe netUP останете поврзани во 36 земји низ Европа
05.06.2024.

Со Europe netUP останете поврзани во 36 земји низ Европа

Три месеци гратис MOVE со дел од понудите на www.akcija24.mk
16.05.2024.

Три месеци гратис MOVE со дел од понудите на www.akcija24.mk

Добиј Galaxy S24 со двојна меморија по цена за основниот модел во МТЕЛ
23.01.2024.

Добиј Galaxy S24 со двојна меморија по цена за основниот модел во МТЕЛ

Каналите на Арена спорт наскоро ќе бидат достапни на македонски и албански јазик
21.11.2023.

Каналите на Арена спорт наскоро ќе бидат достапни на македонски и албански јазик

Пристигна втората сезона од серијата „12 збора“ на Суперстар!
15.11.2023.

Пристигна втората сезона од серијата „12 збора“ на Суперстар!

МТЕЛ ја претставува MOVE TV: Врвна стриминг-платформа со разновидни содржини и практични опции
10.11.2023.

МТЕЛ ја претставува MOVE TV: Врвна стриминг-платформа со разновидни содржини и практични опции

МТЕЛ ја лансираше својата стриминг-платформа MOVE TV
01.11.2023.

МТЕЛ ја лансираше својата стриминг-платформа MOVE TV

Опуштено и онлајн во Грција со mSTART Kalimera!
30.06.2023.

Опуштено и онлајн во Грција со mSTART Kalimera!

Екстра опуштени цело лето со xtraNET S и xtraTALK M
04.05.2023.

Екстра опуштени цело лето со xtraNET S и xtraTALK M

За купен Samsung телефон во МТЕЛ, добиј подарок Samsung смарт часовник
05.04.2023.

За купен Samsung телефон во МТЕЛ, добиј подарок Samsung смарт часовник

Шестата сезона на „Убијците на мојот татко“ ексклузивно на mPLAY TV од 15 јануари
13.01.2023.

Шестата сезона на „Убијците на мојот татко“ ексклузивно на mPLAY TV од 15 јануари

MТЕЛ подарува екстра кредит со mSTART припејд за екстра празници
15.12.2022.

MТЕЛ подарува екстра кредит со mSTART припејд за екстра празници

Серијата „Пад“ според животната приказна на Жарко Лаушевиќ, премиерно на mPLAY TV
15.12.2022.

Серијата „Пад“ според животната приказна на Жарко Лаушевиќ, премиерно на mPLAY TV

Марко Лопичиќ: Нашите корисници ќе имаат посебни поволности во сите земји каде делува групацијата
17.11.2022.

Марко Лопичиќ: Нашите корисници ќе имаат посебни поволности во сите земји каде делува групацијата

Романтичната комедија „Прошетка со лавот“ со ексклузивна регионална премиера на mPLAY TV
16.11.2022.

Романтичната комедија „Прошетка со лавот“ со ексклузивна регионална премиера на mPLAY TV

МТЕЛ стана генерален спонзор на КК Работнички Скопје
10.10.2022.

МТЕЛ стана генерален спонзор на КК Работнички Скопје

mSAT TV ја збогатува својата понуда, Bloomberg Adria и Tring каналите отсега достапни
15.07.2022.

mSAT TV ја збогатува својата понуда, Bloomberg Adria и Tring каналите отсега достапни

Нова ера на Арена – Премиер лига на Арена Спорт каналите на mSAT TV
14.07.2022.

Нова ера на Арена – Премиер лига на Арена Спорт каналите на mSAT TV

Отсега – online плаќање со МТЕЛ
20.06.2022.

Отсега – online плаќање со МТЕЛ

Овластени партнери на МТЕЛ близу до вас!
20.05.2022.

Овластени партнери на МТЕЛ близу до вас!

Интервју со Милан Мариќ, актерот од „Тома“: Човек сум кој му верува на животот
29.04.2022.

Интервју со Милан Мариќ, актерот од „Тома“: Човек сум кој му верува на животот

mSAT TV авантура #8 - Кожуф планина
19.04.2022.

mSAT TV авантура #8 - Кожуф планина

mSAT TV авантура #7 - Мијачија
12.04.2022.

mSAT TV авантура #7 - Мијачија

mSAT TV Авантура #6 - Oхрид и Зовиќ
05.04.2022.

mSAT TV Авантура #6 - Oхрид и Зовиќ

mSAT TV Aвантура #5 - Берово, Смоларски и Колешински Водопади
30.03.2022.

mSAT TV Aвантура #5 - Берово, Смоларски и Колешински Водопади

ТВ серија - Тајната на виновата лоза 2
28.03.2022.

ТВ серија - Тајната на виновата лоза 2

mSAT TV авантура #4 - Kуклица, Скопска Црна Гора и Матка
23.03.2022.

mSAT TV авантура #4 - Kуклица, Скопска Црна Гора и Матка

mSAT TV Авантура #3 - Осоговски планини
16.03.2022.

mSAT TV Авантура #3 - Осоговски планини

mSAT TV Aвантура #1 и #2 – Крушево, Пелистер и Мариово
07.03.2022.

mSAT TV Aвантура #1 и #2 – Крушево, Пелистер и Мариово

Режисерот на хит-серијата „Беса“, Стоименов: Балканот е неисцрпен извор на инспирација за уметниците
04.03.2022.

Режисерот на хит-серијата „Беса“, Стоименов: Балканот е неисцрпен извор на инспирација за уметниците

ТВ серија - Авионџии
04.03.2022.

ТВ серија - Авионџии

TВ серија - Беса 2
04.03.2022.

TВ серија - Беса 2

ТВ серија - Бележникот на професор Мишковиќ
04.03.2022.

ТВ серија - Бележникот на професор Мишковиќ

ТВ серија - 12 Зборови
04.03.2022.

ТВ серија - 12 Зборови

ТВ серија - Долг кон морето
01.03.2022.

ТВ серија - Долг кон морето

TВ серија - Долг кон морето 2
01.03.2022.

TВ серија - Долг кон морето 2

TВ серија - Државен службеник 2
01.03.2022.

TВ серија - Државен службеник 2

TВ серија - Државен службеник
01.03.2022.

TВ серија - Државен службеник

ТВ серија - Дрим тим
28.02.2022.

ТВ серија - Дрим тим

TВ серија - Државна работа
28.02.2022.

TВ серија - Државна работа

ТВ серија - Еднаш се живее
28.02.2022.

ТВ серија - Еднаш се живее

ТВ серија - Златни денови
28.02.2022.

ТВ серија - Златни денови

TВ серија - Единствен излез
27.02.2022.

TВ серија - Единствен излез

ТВ серија - Тајната на виновата лоза 1
25.02.2022.

ТВ серија - Тајната на виновата лоза 1

TВ серија - Измамници
24.02.2022.

TВ серија - Измамници

ТВ серија - Измамници 2
24.02.2022.

ТВ серија - Измамници 2

TВ серија - Име на народот
24.02.2022.

TВ серија - Име на народот

ТВ серија - Херои на нашето време 2
24.02.2022.

ТВ серија - Херои на нашето време 2

TВ серија - Калкански кругови
24.02.2022.

TВ серија - Калкански кругови

ТВ серија - Херои на нашето време
24.02.2022.

ТВ серија - Херои на нашето време

TВ серија - Некои подобри луѓе
24.02.2022.

TВ серија - Некои подобри луѓе

ТВ серија - Љубовни залаци
22.02.2022.

ТВ серија - Љубовни залаци

ТВ серија - Калап
22.02.2022.

ТВ серија - Калап

ТВ серија - Рокенрол автор
22.02.2022.

ТВ серија - Рокенрол автор

TВ серија - Moчуриште
18.02.2022.

TВ серија - Moчуриште

TВ серија - Пејачка
18.02.2022.

TВ серија - Пејачка

TВ серија - Хотел Балкан
17.02.2022.

TВ серија - Хотел Балкан

ТВ серија - Aзбука на нашиот живот
16.02.2022.

ТВ серија - Aзбука на нашиот живот

ТВ серија - Kлан
16.02.2022.

ТВ серија - Kлан

ТВ серија - Чудни видови љубов
16.02.2022.

ТВ серија - Чудни видови љубов

TВ серија - Српските јунаци на средниот век
09.02.2022.

TВ серија - Српските јунаци на средниот век

TВ серија - Тајкун
09.02.2022.

TВ серија - Тајкун

ТВ серија - Врата до врата
04.02.2022.

ТВ серија - Врата до врата

Програмите на HRT отсега на mSAT TV
03.02.2022.

Програмите на HRT отсега на mSAT TV

ТВ серија - Убиците на мојот татко
03.02.2022.

ТВ серија - Убиците на мојот татко

ТВ серија - Црна Свадба
02.02.2022.

ТВ серија - Црна Свадба

ТВ серија - Сложни браќа
01.02.2022.

ТВ серија - Сложни браќа

Драма, трилери, насмевки и солзи – најдобрите регионални хит – серии во продукција на Телеком Србија ексклузивно на Суперстар
30.01.2022.

Драма, трилери, насмевки и солзи – најдобрите регионални хит – серии во продукција на Телеком Србија ексклузивно на Суперстар

ИНТЕРВЈУ ЛОПИЧИЌ, ДИРЕКТОР НА МТЕЛ: На македонскиот пазар има место за уште еден оператор
30.12.2021.

ИНТЕРВЈУ ЛОПИЧИЌ, ДИРЕКТОР НА МТЕЛ: На македонскиот пазар има место за уште еден оператор

500-ти претплатник на mSAT TV во Македонија
29.12.2021.

500-ти претплатник на mSAT TV во Македонија

„Фамилијата е сѐ“: Камка Тоциновски глуми во „Беса“
29.11.2021.

„Фамилијата е сѐ“: Камка Тоциновски глуми во „Беса“

Свечено отворање на првиот МТЕЛ продажен салон
16.11.2021.

Свечено отворање на првиот МТЕЛ продажен салон